Inbjudan till träningshelg i Långedrag

Kära Drakeseglare,

Den 22-23 april arrangerar Svensk Drakkklubb en efterlängtad träningshelg på GKSS i Långedrag – i år kombinerat med en kappsegling på söndagen.

Mycket stolta kan vi presentera att årets coacher är flerfaldige mästaren i Drake Dr. Thomas Wallenfeldt och den legendariske OS-atleten Jesper Stålheim. Vi får även värdefull videoanalys genom den eminente fotografen 
Fredrik Stjernfelt

De besättningar som inte har möjlighet att vara med i sin båt uppmuntras ändå att ta del av gemenskapen. Vi hoppas på samma goda uppslutning som förra året så tveka inte att anmäla er så snart som möjligt. 

Det preliminära programmet finner ni nedan och anmälda besättningar kommer att få information om praktiska detaljer närmare helgen.

Fredag 21 april
Från kl. 12 – Sjösättning vid kranen på GKSS

Lördag 22 april
Kl. 10-14 – Träning och after-sail

Söndag 23 april
Kl. 10-12 – Träning
Kl. 12-14 – Kappsegling
15 – Prisutdelning och after-sail

Anmälan är obligatorisk och vi behöver namn och segelnummer senast den 15 april via e-post på denna länk. Detta gäller även de medlemmar som vill vara med och bidra på andra sätt under helgen.

Arrangemanget är kostnadsfritt (om hela besättningen är medlemmar) men vi uppskattar om ni ger en gåva till Æolusöns Vänner som verkar för att samla in pengar till underhåll och bevarande av den mytomspunna ön där barn och ungdomar lär sig segla och får nya kompisar. Swisha ert generösa bidrag till 123 036 46 12 redan idag!

Varmt välkommen till en ny säsong!