Inbjudan till träningshelg

Kära Drakeseglare,

Efter en lyckad träff hos North Sails, en nyttig och givande bryggsegling i Långedrag så är det nu dags att komma ut på vattnet. Den 27-28 april arrangerar Svensk Drakkklubb därför ännu en efterlängtad träningshelg på GKSS i Långedrag – även i år kombinerat med kappsegling på söndagen.

Årets coach är flerfaldige mästaren i Drake, Dr. Thomas Wallenfeldt. Vi får även värdefull videoanalys genom den eminente fotografen 
Fredrik Stjernfelt

Dem av er som inte har möjlighet att vara med i sin ordinarie båt kan meddela tillgänglighet på WhatsApp-slingan för möjligt gästspel. Vi hoppas på samma goda uppslutning som förra året så tveka inte att anmäla er så snart som möjligt.

Det preliminära programmet finner ni nedan och anmälda besättningar kommer att få information om praktiska detaljer närmare helgen.

Fredag 26 april
Från kl. 12 – Sjösättning vid kranen på GKSS

Lördag 27 april
Kl. 10-14 – Träning och after-sail

Söndag 28 april
Kl. 10-12 – Träning
Kl. 12-14 – Kappsegling
15 – After-sail vid kranen

Vi önskar anmälan med namn och segelnummer senast den 23 aprilvia e-post på denna länk. Detta gäller även de medlemmar som vill vara med och bidra på andra sätt under helgen.

Arrangemanget är kostnadsfritt (om hela besättningen är medlemmar) men vi uppskattar om ni ger en gåva till Æolusöns Vänner som verkar för att samla in pengar till underhåll och bevarande av den mytomspunna ön där barn och ungdomar lär sig segla och får nya kompisar. Swisha ert generösa bidrag till 123 036 46 12 redan idag!

Varmt välkommen till en ny säsong på vattnet!