Träningshelg i Långedrag

Kära Drakeseglare,

Den 23-24 april arrangerar Svensk Drakkklubb en träningshelg på GKSS i Långedrag. Till vår stora glädje får vi hjälp med professionell coachning av bröderna Dave & Sam Gilmour samt värdefull videoanalys genom drönarfotografen Fredrik Stjernfelt

De besättningar som inte har möjlighet att vara med i sin båt uppmuntras ändå att ta del av gemenskapen och lära mer av kollegor och tränare. Vi hoppas på samma goda uppslutning som förra året så tveka inte att anmäla er så snart som möjligt. Mat och dryck kommer erbjudas i samarbete med Seglarkrogen.

Det preliminära programmet finner ni nedan och anmälda besättningar kommer att få information om praktiska detaljer närmare helgen.


Fredag 22 april
Från kl. 12 – Sjösättning vid kranen på GKSS

Lördag 23 april
Kl. 10-14 – Träning och after-sail

Söndag 24 april
Kl. 10-14 – Träning

Anmälan är obligatorisk och vi behöver namn och segelnummer senast den 15 april via e-post på denna länk. Detta gäller även de medlemmar som vill vara med och bidra på andra sätt under helgen.

Arrangemanget är kostnadsfritt men vi uppskattar om ni ger en gåva till Æolusöns Vänner som verkar för att samla in pengar till underhåll och bevarande av den mytomspunna ön där barn och ungdomar lär sig segla och får nya kompisar. Swisha ert generösa bidrag till 123 036 46 12 redan idag!

Varmt välkommen till en ny säsong!